fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

BC CSU Sibiu 2 caută a treia victorie consecutivă

BC CSU Sibiu 2, echipă ce evoluează în Liga 1, caută a treia victorie consecutivă și joacă astăzi de la ora 13:00, la Sala Transilvania, în compania celor de la CN Aurel Vlaicu Eagles București. Partida va fi transmisă LIVE pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet.

Echipa pregătită de Tomas Rinkevicius și Alexandru Rubint au avut ultimele două partide evoluții bune, încheiate cu victorii pe linie. Luni, BC CSU Sibiu 2 a jucat în compania cdelor de la Agronomia București, scor 72-62. Cel mai bun marcatr al duelului cu Agronomia a fost Luca Năstruț, cu 23 de puncte, iar Sebastian Costeiu a încheiat cu double-double: 21p și 14 rec. Rareș Ardelean a fost și el aproape, încheind cu 9p și 12 rec.Toni Rotaru a evoluat și el, timp de mai bine de 23 de minute și a reușit 8p, 4rec., Urmat de Victor Georgescu 6p,  8 rec., Cristian Cerbu 3p, 6 rec. și Vlad Georgescu 2p, 3 ass., 3 rec.

Weekendul trecut, echipa de Liga 1 s-a duelat la București cu ACS NN Ulisse Bucuresti, echipă pe care a învins-o, de asemenena, scor 71-51. Și în acel meci, Luca Năstruț a reușit o evoluție foarte bună, fiind cel mai bun marcator, cu 15p, 3 rec. Victor Georgescu și Sebastian Costeiu au încheiat cu double double, bifând 12p și 11rec., respectiv 11p și 13 rec., Vlad Georgescu 12p, 4 ass, 3 rec., Bogdan Bădițăscu 8p, Cristian Cerbu 5p și 5 ass., Rareș Ardelean 4p, 7 rec., Eduard Apostol 2p. și 5 rec. și Alexandru Rotar 2p.

Partida dintre BC CSU Sibiu 2 și CN Aurel Vlaicu Eagles București de astăzi începe la ora 13:00 și va fi transmis LIVE pe FRB TV.

Acțiune cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2021.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si