fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Sport

Baschetbaliști BC CSU Sibiu, antrenori la Școala ”Nicolae Iorga”

Doi baschetbaliști ai BC CSU Sibiu au fost, ieri, antrenori de ocazie pentru elevii Școlii gimnaziale „Nicolae Iorga” din Sibiu. Bulgarul Pavlin Ivanov și Rareș Uță au fost primiți cu strigăte de bucurie de cei aproape 300 de copii care, timp de două ore, au fost introduși în tainele baschetului.

Elevii și-au format echipe și, la finalul stagiului de pregătire, s-au întrecut într-un mini-campionat de baschet, în uralele colegilor din galerii. La finalul competiției, Pavlin și Rareș au fost asaltați pentru autografe și de elevii care nu participaseră la acțiune, dar au aflat de prezența vedetelor CSU în școala lor. Cei doi baschetbaliști au stat mai bine de jumătate de oră pentru a le oferi copiilor semnături pe tricouri, încălțăminte sau mingi de baschet.

Pe lângă cele două ore de sport petrecute alături de jucători profesioniști de baschet, școala gimnazială „Nicolae Iorga” a primit mingi de baschet și maiouri de joc personalizate, din partea firmei Andu.

Acțiunea a fost organizată în cadrul proiectului Promovarea Baschetului în Școli, organizat de Asociația al 6-lea Jucător, cu sprijinul echipei BC CSU Sibiu, Andu și al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Promovarea Baschetului în Școli, proiect organizat de Asociația al 6-lea Jucător încă din anul 2006, se adresează în special copiilor între 8 și14 ani și își propune să le atragă atenția asupra unei alternative sănătoase pentru petrecerea timpului liber, printr-o abordare directă și exemplificativă. Elevii școlilor sibiene fac cunoștință, prin aceste acțiuni, cu jucători profesioniști de baschet, de multe ori idolii lor.

Baschetbaliști BC CSU Sibiu, antrenori la Școala ”Nicolae Iorga” Baschetbaliști BC CSU Sibiu, antrenori la Școala ”Nicolae Iorga”

Etichete:

Recomandam sa citesti si