fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Bărbat ucis cu mai multe lovituri de cuțit la Șura Mare

La data de 13 iulie, în jurul orei 01,30, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Șura Mare, a sesizat Dispeceratul IPJ Sibiu în legătură cu faptul că tatăl său este decedat în locuință.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale care au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, decedat, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul întregului corp, îndeosebi în zona gâtului.

Întrucât în cauză există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victimă infracțiunii de omor, la locul faptei a fost chemat și un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Cercetările au fost preluate de către procurorul de caz, urmând a se stabili toate circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului, astfel încât să fie aplicate măsuri legale în consecință față de persoana vinovată de săvârșirea faptei.

Conform unor surse neoficiale se pare că autorul odioasei crime este chiar fiica acestuia, care conform martorilor și vecinilor, a fost abuzată sexual în repetate rânduri, iar acesta ar fi motivul crimei. Există zvonuri cum că tot evenimentul ar fi fost filmat și trimis la fratele său aflat în Germania. Bărbat ucis cu mai multe lovituri de cuțit la Șura Mare

Etichete:

Recomandam sa citesti si