fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Bărbat reținut de polițiștii sibieni după ce a agresat o femeie pentru a sustrage bunuri de pe raftul unui magazin 

Sâmbătă, 3 aprilie, polițiștii din Mediaș au reținut pentru 24 de ore un bărbat pentru încălcarea ordinului provizoriu de protecție emis de către Poliția Municipiului Mediaș la data de 28.03.2021.

În fapt, la data de 02.04.2021, în jurul orei 2250, un bărbat din Mediaș a sesizat prin 112 Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 23 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa cu câteva zile în urmă. La fața locului, polițiștii nu l-au mai găsit pe tânăr însă, la scurt timp, l-au depistat în municipiu și l-au condus la sediul Poliției.În urma audierii acestuia, polițiștii au stabilit că tânărul, contrar ordinului de protecție provizoriu emis împotriva sa, s-ar fi deplasat la domiciliul tatălui său, unde i-ar fi spart cu o piatră un geam lateral al autoturismului, iar din interior i-ar fi sustras certificatul de înmatriculare și asigurarea acestuia.

Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, iar la data de 4 aprilie a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii din Mediaș continuă cercetările și monitorizează situația.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment