fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Bărbat reținut după ce a lovit un autoturism și a fugit de la locul faptei. Era băut și nu avea permis de conducere

La data de 9 iulie, în continuarea cercetărilor efectuate în vederea stabilirii circumstanțelor producerii unui accident rutier, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Maramureș.

În fapt, la data de 28 iunie a.c., în jurul orei 22,45, în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, în timp ce conducea o autoutilitară, bărbatul nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa de către o femeie în vârstă de 44 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Imediat dupa producerea accidentului, șoferul autobasculantei a părăsit locul evenimentului, fiind identificat de catre polițiștii Biroului Rutier Sibiu în aproximativ 30 de minute, la sediul firmei al carei angajat era, în mun. Sibiu.

Ca rezultat al investigațiilor desfășurate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, având în același timp și o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea, s-a constatat că bărbatul a sustras autoutilitara din incinta societății angajatoare, în aceeași seară.

Cu această ocazie, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind savârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

La data de 9 iulie a.c., față de șoferul în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Bărbat reținut după ce a lovit un autoturism și a fugit de la locul faptei. Era băut și nu avea permis de conducere

Etichete:

Recomandam sa citesti si