fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Bărbat rănit în urma unui incendiu produs în localitatea Șmig

Un incediu a izbucnit, miercuri noaptea, la o casă din localitatea Șmig, pompierii intervenind pentru stingerea focului. Operațiunea de stingere a durat aproximativ o oră până când s-au eliminat toate focarele și s-au înlăturat efectele negative.

„Salvatorii din cadrul Punctului de lucru Dumbrăveni au intervenit în localitatea Șmig, Strada Principală pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință. Pompierii militari au salvat din locuință o persoană de sex masculin de aproximativ 46 de ani care a fost transportată de echipajul SMURD la C.P.U. Mediaș, conștientă, cu suspiciune arsură căi aeriene.”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt ISU Sibiu.

Incendiul a afectat aproximativ 80% din acoperișul casei precum și două camere și o bucătărie. Din interiorul acestora au ars obiecte de mobilier și electrocasnice. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. La fața locului au intervenit în sprijin Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Alma și Dumbrăveni.

foto: arhivă

Etichete:

Recomandam sa citesti si