fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Bărbat din Vurpăr reținut după ce și-a agresat concubina. Avea ordin de restricție

La data de 10 martie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Vurpăr.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție.În fapt, la data de 7 martie, în jurul orei 07,30, bărbatul și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 30 de ani, la domiciliul acesteia, în aceeași localitate, lovind-o cu pumnii.

În urma agresiunii, femeia a necesitat 3 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii care au intervenit în sprijinul femeii agresate, au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de violență domestică și au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 20:00, bărbatul s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 100 m față de locuința femeii, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu.

În aceste condiții, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție.

Bărbat din Vurpăr reținut după ce și-a agresat concubina. Avea ordin de restricție

Etichete:

Recomandam sa citesti si