fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Bărbat din Copșa Mică prins fără permis de conducere

În ultimele 24 de ore, pe arterele rutiere din județul Sibiu au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației.

Astfel:


la data de 2 martie, în jurul orei 15:00, pe DN 14, în localitatea Copșa Mică, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism deși nu deținea permis de conducere. Bărbatul, un localnic în vârstă de 19 ani, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism fără a deține acest drept;


la data de 2 martie, în jurul orei 18:00, polițiștii din Săliște au oprit în localitatea Săcel un autoturism. Întrucât polițiștii aveau suspiciuni rezonabile că șoferul mașinii s-ar putea afla sub influența băuturilor alcoolice, i-au solicitat să se supună testării alcooltest sau să-i însoțească la Centrul Medical de Permanență Săliște în vederea recoltării mostrelor biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool în sânge. Conducătorul auto, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Mag, a refuzat atât testarea cât și prelevarea de probe biologice. Având în vedere aceste aspecte, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz de recoltare a mostrelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, faptă prevăzută și pedepsită de art.337 din Codul Penal.
la data de 2 martie, în jurul orei 22:30, polițiștii din Cisnădie au oprit pentru control în trafic, pe str. Cetății din oraș, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Bungard. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina condusă de acesta era neînmatriculată, având valabilitatea plăcuțelor de înmatriculare expirată.

Totodată, conducătorul auto avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Bărbat din Copșa Mică prins fără permis de conducere