fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Bărbat din Boița, aflat pe un moped, victima unui accident rutier în Punctul Control Veștem

Șase persoane aflate într-un microbuz s-au răsturnat în apropriere de Cristian

Saj Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B la sensul giratoriu de la Veștem, unde un autoturism a acroșat un bărbat pe un moped. Politiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs la intersecția DN1-DN7 (Punct Control Veștem), km. 296.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că o conducătoare auto (în vârsta de 28 de ani, din municipiul București) a intrat în coliziune cu un moped, condus de un bărbat de 29 de ani din Boița, care circula în sensul giratoriu.”, declară Luciana Lazăr. purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Politiștii rutieri continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile in care s-a produs accidentul rutier. Fără probleme mari de trafic.

„În urma accidentului, bărbatul de 29 ani a suferit un traumatism costal, lombar și o suspiciune de fractură membrul superior. La intervenție a participat și un echipaj de tip C de la ISU. Pacientul a fost evaluat de către cele două echipaje și a fost transportat la UPU de către echipajul SAJ.”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si