fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Balcu Cosmin Laurenţiu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean: Oraşul Agnita trebuie readus la viaţă! (P.E.)

Dacă e să vorbim despre Agnita, ne gândim la orașul care poate fi considerat capitala Văii Hârtibaciului.

Astăzi, Laurențiu Cosmin Balcu, viitorul președinte al Consiliului Județean Sibiu, alături de viitorii consilieri ALDE, au stat de vorbă cu cetățenii din Agnita.

  • Oamenii din zonă spun că își doresc să existe mai multe investiții pentru a se crea locuri de muncă.
  • De asemenea, starea drumurilor atât în Agnita, cât și în satele aparținătoare este una dezastruoasă.
  • Balcu Cosmin Laurenţiu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean: Oraşul Agnita trebuie readus la viaţă! (P.E.)Cetățenii din Agnita își mai doresc parcuri cu verdeață, cu locuri de joacă pentru copii și spații de petrecere a timpului liber, fie ele terenuri sportive sau locuri special amenajate pentru practicarea sporturilor de către adulți.
    Oamenii ne-au primit cu multă căldură şi au fost deschişi și își doresc chiar să pună umărul pentru ca oraşul Agnita să fie readus la viaţă!
  • Balcu Cosmin Laurenţiu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean: Oraşul Agnita trebuie readus la viaţă! (P.E.)Un prim pas este să meargă la vot şi să-şi folosească dreptul de a alege.
    În calitate de viitor preşedinte al Consiliului Judeţean din partea ALDE îi voi susţine pe aceşti oameni minunați, care par lipsiţi de orice speranţă! Dar totuși speranța există prin noi – ALDE!

Balcu Cosmin Laurenţiu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean: Oraşul Agnita trebuie readus la viaţă! (P.E.)

Etichete:

Recomandam sa citesti si