fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Axentistele de la CSS Mediaș s-au calificat în grupa de valoare la handbal

Axentistele de la CSS Medias s-au calificat in grupa de valoare la handbal

În perioada 19-21 februarie Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe a găzduit returul meciurilor Grupei D la handbal feminin junioare 1. Handbalistele Clubului Sportiv Școlar Mediaș, pregătite de antrenorii Mihai Moldovan și Maria Popovici au incheiat Grupa D pe poziția a treia, jucând de la egal la egal cu Corona Brașov și Sepsi Sic Sfântu Gheorghe.

Toate cele 3 echipe și-au asigurat calificarea in grupa de valoare la junioare 1, grupă care iși va desfășura partidele in două turnee, în perioadele 26-28 martie și 23-25 aprilie.

Lotul formației CSȘ Mediaș cuprinde mai multe eleve ale Liceului Teoretic Axente Sever. Cele mai multe componente sunt eleve în clasa a XI-a, referindu-ne aici la Andreea Duma, Alexia Jiga și Denisa Szabo de la Științele Naturii intensiv Engleză, Andreea Popescu și Cristina Țârca de la clasa de Instructor Sportiv și Andreea Roman din clasa de Științe Sociale. Lor li se adaugă Teodora Păucean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză și Adina Nicoară din clasa a XII-a Științe Sociale, alături de Andreea Albu și Vanessa Micu din clasa a IX-a Instructor Sportiv.

Le felicităm pe axentistele noastre, pe toate componentele lotului formației CSȘ Mediaș, precum și pe antrenorii lor Mihai Moldovan și Maria Popovici, și le dorim succes in partidele din grupa de valoare, unde formația medieșeană va evolua impotriva echipelor Corona Brașov, Sepsi Sfântu Gheorghe, Chimia Rm Vâlcea, Energetic Rm Vâlcea și Unirea Dobroești.

Etichete:

Recomandam sa citesti si