fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Automecanica Mediaș conduce topul absenților de la simularea bacalaureatului

Cei mai interesați de repetiția generală de astăzi a examenului de Bacalaureat au fost elevii de la Liceul „August Treboniu Laurian” din Agnita. Niciunul nu a lipsit de la simularea probei scrise la Limba și literatura română.

La antipod se situează Liceul Tehnologic „Automecanica” Mediaș, unde au lipsit de la simulare 64 de elevi, majoritatea de la formele de învățământ cu frecvență redusă și seral. La nivelul întregului județ au absentat 322 de elevi, astfel că doar 2.496 de elevi au susținut proba, din cei 2.818 care sunt în evidențele Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Nu au existat probleme în privința organizării acestei simulări, toate unitățile de învățământ cu clase liceale putând accesa, multiplica și distribui subiectele la timp. Nu au fost raportate situații de elevi eliminați”, precizează președintele Comisiei Județene de Bacalaureat, prof. Monica-Adriana Munteanu, inspector școlar general adjunct.

Simularea continuă mâine, cu proba obligatorie a profilului. În 6 martie se va desfășura proba la alegere a profilului sau specializării, iar în 7 martie proba la limba și literatura maternă.

Etichete:

Recomandam sa citesti si