fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Audiențe pentru Asociațiile de Proprietari care depun dosare pentru reabilitarea termică a clădirilor multifamilial

Primăria Sibiu angajează specialiști în urbanism și autorizare în construcții

Din 17 februarie, Primăria Sibiu a început să primească dosare din partea Asociațiilor de Proprietari care doresc să acceseze finanțare europeană nerambursabilă pentru reabilitarea energetică a clădirilor multifamiliale. Primul termen de depunere a fost 25 februarie, dar având în vedere interesul ridicat manifestat de Asociații, se preiau în continuare dosare, acestea urmând să intre în proiect în ordinea depunerii.

Pentru a lămuri toate aspectele neclare în depunerea dosarelor de către Asociații, echipa Biroului pentru proiecte cu finanțare nerambursabilă a stabilit un program de audiențe la sediul Primăriei Sibiu din Piața Mică nr. 25, camera 106:

  • Lunea, între orele 13.00 și 15.00
  • Miercurea, între orele 8.00 și 10.00

Cei care doresc să discute cu reprezentanții Primăriei se pot prezenta direct, în zilele și intervalele orare indicate, nefiind necesară o programare prealabilă, dată fiind urgența cu care trebuie depuse dosarele.

Reamintim că pe următorul link se găsesc informațiile necesare pentru ca reprezentanții Asociațiilor de proprietari să depună cereri și documentele necesare pentru obținerea finanțării europene nerambursabile: https://sibiu.ro/primaria/asociatii_proprietari2.

După depunerea dosarelor, Primăria Sibiu va contracta realizarea auditului energetic și expertiza tehnică pentru fiecare clădire, iar apoi va completa și depune cererea de finanțare în perioada 1 aprilie – 30 mai. Este importantă depunerea cât mai rapidă a cererilor pentru că finanțările vor fi acordate în ordinea depunerii solicitărilor.