fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Au început pregătirile pentru organizarea Târgului de Crăciun

Primăria Sibiu a început montarea beculeţelor pentru iluminatul festiv de sărbători, cu mai bine de două luni înainte de Crăciun, pentru ca luminile să poată fi aprinse la debutul Târgului de Crăciun, la jumătatea lunii noiembrie. Târgul de Crăciun din Sibiu sa va organiza în perioada 13 noiembrie – 2 ianuarie. Evenimentul va fi adaptat măsurilor COVID-19, păstrând atmosfera deja renumită. Ornamentele luminoase se vor monta în restul orașului până în 5 decembrie, înainte de Sf. Nicolae.

Bradul din Piața Mare a fost cumpărat anul trecut și a costat 631.000 de lei . Acesta măsoară 24 de metri și este în formă de con, realizat din crenguțe verzi artificiale și decorat cu globuri uriașe.

Toate locurile sunt deja ocupate cu expozanți dornici de a reveni în Piața Mare din Sibiu. Din cele 100 de căsuțe cu care eram obișnuiți în acest an vor fi doar 70. Roata Panoramica va reveni în Piața Mare. În comparație cu edițiile din anii trecuți o reprezintă faptul că nu vor mai avea loc spectacole și concerte la care să fie chemat publicul.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată.

Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Foto: arhivă

Etichete:

Recomandam sa citesti si