fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Judet

Au început înscrierile pentru clasa pregătitoare. Sunt 235 de locuri în Șelimbăr

Peste 400 elevi din Șelimbăr vor primi tablete

De joi, 11 aprilie, au început înscrierile pentru clasa pregătitoare în unitățile școlare din comuna Șelimbăr. Înscrierea se poate face zilnic, de luni până joi, între orele 8 și 18, iar vineri între orele 8 și 17.

În situația în care nu se poate respecta acest program se poate face o programare telefonică la numărul de telefon: 0269.560.255.

Contact: Școala Gimnazială ”Mihai Viteazu” Șelimbăr. Strada Mihai Viteazu, nr. 234 A, telefon: 0269.560.255, adesă de mail: scselimbar@yahoo.com.

Documente necesare:

• Cerere-tip de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul inscriere.edu.ro

• Copie şi original după actul de identitate al părintelui/tutorelui legal care depune/completează cererea. Părinții divorțați depun la înscriere și hotărârea judecătorească definitivă din care rezultă modul în care se exercită autoritatea părintească și unde a fost stabilită locuința minorului.

• Copie şi original – certificat de naştere copil.

• Copie a documentului care atestă dezvoltarea psihosomatică corespunzătoare pentru parcurgerea clasei pregătitoare – pentru copiii care nu au frecventat grădinița sau au revenit din străinătate.

• Recomandarea de înscriere în în învățământul primar pentru copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie 2024 – 31 decembrie 2024.

• Documente justificative – criterii de departajare (certificat medical de încadrare grad de handicap a copilului, certificate deces părinți, document justificativ instituire măsură de protecție socială, adeverință școlarizare frate/soră).

Număr de locuri aprobate:

Șelimbăr – 10 clase – 220 de locuri

Veștem – o clasă – 15 locuri