fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură Timp Liber

Au fost suplimentate biletele pentru spectacolul „Născut în 2000”

Organizatorii spectacolului „NĂSCUT ÎN 2000” au suplimentat numărul de bilete pentru următoarele reprezentații ale acestuia programate în 22 și 23 august, de la ora 20:30. În această perioadă, la evenimentele BIS numărul maxim de participanți este 45.

„La noi acasă. În Grădina Bis. Cu 4 actrițe extrem de talentate, care și-au pus sufletul pe tavă și ne povestesc despre cum e să fii femeie în zilele noastre. Despre cum este să fii mamă. Despre primele momente din viața lor. Despre primele momente din viața copiilor lor.”, transmit reprezentanții BIS Teatru.

NĂSCUT ÎN 2000
cu: Aneea Axentea, Andrada Grosu, Alexandra Roatiș, Shama Leah.
regia: Bogdan Sărătean
Proiect finanțat de Ministerul Culturii în cadrul programului ACCES Online 2020.

Puteți achiziționa bilete pentru data de 22 august accesând link-ul: https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-nascut-in-2000-57985/?q=n%C4%83scut

Puteți achiziționa bilete pentru data de 23 august accesând link-ul: https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-nascut-in-2000-57987/?q=n%C4%83scut

BIS Teatru e o companie (in)dependentă de teatru din Sibiu, România. Grădina BIS este un hub cultural aflat în Sibiu, pe strada Ștefan cel mare nr. 56, unde au loc, în aer liber, spectacole de teatru pentru toate vârstele, concerte, ateliere. Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!

Accesul în grădină este permis cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolele la ora anunțată.

Vă încurajăm să achiziționați biletele ON-LINE, din timp, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 40 lei (Single) și 70 lei (Double). Biletele Double sunt ptr 2 persoane (cuplu/ familie/ prieteni), iar această categorisire ne ajută să organizăm distanțarea fizică necesară între spectatori. În seara spectacolului, la intrare, va fi disponibil un NUMĂR LIMITAT de bilete la prețul de 50 lei/ persoană.

Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului. Spectacolele lunii august sunt producții independente BIS Teatru, care se susțin doar & numai din biletele achiziționate de dumneavoastră.

Etichete:

Recomandam sa citesti si