fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Au fost reluate lucrările pentru extinderea drumului județean 106 C Sibiu – Cisnădie

Au fost reluate lucrările pentru extinderea drumului județean 106 C Sibiu – Cisnădie

Consiliul Județean Sibiu a reluat lucrările de modernizare a tronsonului de drum județean 106 C cuprins între ieșirea din municipiul Sibiu și podul de peste pârâul Seviș inclusiv. Circulația se desfășoară pe o singură bandă, în zonele restricționate. În cursul lunii martie 2021, s-au executat lucrări de relocare a rețelei apă – canal, a rețelei electrice și a rețelei telecomunicații, lucrări la canalizarea pluvială și la podețul de la km 3+728.

Lucrările vor consta în: drumul va avea 3 benzi de circulație, pod nou peste Seviș, cu 4 benzi, se vor amenaja 3 sensuri giratorii. În luna aprilie 2021 vor continua lucrările de relocare a rețelelor menționate anterior și se vor realiza casetele pentru fundația drumului. Totodată, se vor finaliza lucrările la podețul de la km 3+300 km.

De asemenea, vor fi reluate lucrările la podul peste pârâul Seviș unde se va realiza stratul de uzură la trotuare, rampele înainte și după pod care se vor finaliza odată cu sistemul rutier proiectat, asfaltarea pe DJ 106C, iar la sfârșit va fi montat parapetul de protecție.

Au fost reluate lucrările pentru extinderea drumului județean 106 C Sibiu – Cisnădie

Menționăm că circulația pe DJ 106 C Sibiu – Cisnădie se desfășoară în zonele restricționate pe o singură bandă, conform avizului emis de către Inspectoratul Județean de Poliție pe perioada lucrărilor.

”Apelăm la înțelegerea tuturor participanților la trafic, și în special la înțelegerea locatarilor din Cartierul Arhitecților pentru disconfortul creat de lucrările de extindere a drumului. Însă, îi asigurăm că la final vom avea un drum modernizat, ceea ce va conduce la fluidizarea circulației rutiere în zonă”, a transmis Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Termenul de finalizare a lucrărilor a fost prelungit până la data de 15 noiembrie 2021, conform ultimului act adițional încheiat cu constructorul.

Etichete:

Recomandam sa citesti si