fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Atletism: Dominic Crăciunean este dublu Campion Național

Trei atleți ai Clubului Sportiv Școlar Șoimii Sibiu au participat la finala Campionatului național de juniori 3 (U16), desfășurat în 23-24 martie, la Bacău.

Dominic Crăciunean a reușit să cucerească medalia de aur la două probe, la care a stabilit și două recorduri personale. După un concurs viu disputat și cu răsturnări de clasament, Dominic s-a impus la săritura în înălțime cu 1,71 metri și la triplusalt cu 12,56 metri.

”Dominic a concurat puțin accidentat, fiind după o lungă recuperare medicală. Dar, dând dovadă de un spirit de luptă și o mare ambiție, cum numai un campion poate avea, a reușit să câștige două medalii de aur și două titluri de Campion Național”, spune profesorul Gabriel Băra, antrenorul sportivului.

Și ceilalți doi reprezentanți ai CSȘ Șoimii Sibiu au obținut rezultate frumoase la competiția ce a reunit peste 400 de sportivi din toată țara. Akabah Shanice, antrenată de prof. Adrian Drăgan, a cucerit medalia de bronz la triplusalt, cu 11,10 metri, iar Cristian Paștiu, antrenat de prof. Gabriel Băra, a avut rezultate bune la probele de 400 metri și 800 metri.

”Mulțumesc tuturor celor ne-au ajutat în obținerea acestor frumoase rezultate și în mod special părinților, pentru sprijinul acordat. Succes pe viitor, mergem înainte!”, a declarat profesorul Gabriel Băra.

Atletism: Dominic Crăciunean este dublu Campion Național

Etichete: