fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Atelier educațional: Tinerii, gastronomia și obiectivele de dezvoltare durabilă

Consiliul Județean Sibiu organizează mâine, 16 mai, între orele 14.00 și 16.00, Atelierul educațional “Tinerii, gastronomia și obiectivele de dezvoltare durabilă”. Acțiunea se desfășoară în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului și își propune să încurajeze voluntariatul ca o modalitate de dezvoltare a comunităților locale.

În 2019, tinerii au ocazia să se implice în acțiuni gastronomice în județul Sibiu: ca voluntari, promotori de proiecte, consumatori, dar și multiplicatori ai mesajelor legate de gastronomie, o parte importantă a patrimoniului cultural. Tinerii pot convinge alți tineri despre importanța unui stil de viață sănătos, ce combină consumul de  produse locale, mișcarea și grija pentru mediul în care trăim.
La ce se referă gastronomia și ce înseamnă mâncare sănătoasă puteți afla în cadrul atelierului educațional organizat de Consiliul Județean Sibiu, membru al consorțiului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 și partener în cadrul proiectului EUREGA „Regiunile gastronomice europene consolidate prin protejarea și stimularea patrimoniului cultural culinar, prin crearea de noi locuri de muncă și creștere economică”.
Evenimentul se adresează organizațiilor de tineret din cadrul Consiliului Consultativ al Tinerilor de la nivelul Județului Sibiu și altor structuri formale și informale care susțin tinerii și voluntariatul. Atelierul va fi susținut de experți în gastronomie și sănătate publică. Accesul publicului la eveniment este liber.

Etichete:

Recomandam sa citesti si