fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Astrid Fodor se pregătește pentru ultimul mandat de primar

Deși majoritatea sibienilor erau convinși că nu va mai candida la funcția de primar, Astrid Fodor s-a lansat, astăzi, în cursa electorală. ”Cu convingere, cu determinare și cu promisiunea că mă voi implica sută la sută”, a anunțat candidatul FDGR. ”Mă simt în putere, atât mental, cât și fizic”, a precizat Astrid Fodor, care a împlinit deja 70 de ani. Însă aceasta va fi ultima rundă de alegeri la care va participa. ”Și eu mă mai uit, din când în când, în buletin, deci nu va mai fi o candidatură viitoare”, a declarat, zâmbind cu eleganță, doamna primar.

”I love SB”

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) și-a anunțat, astăzi, și ceilalți candidați. ”De 24 de ani, FDGR conduce Sibiul. Am muncit pentru Sibiu nu doar un sfert de veac, ci de secole. Pentru noi, vorbesc faptele”, a anunțat Gabriel Tischer, președintele FDG Transilvania. Acesta a subliniat că Astrid Fodor și candidații FDGR la consiliul local nu-și propun să repornească, să reconstruiască Sibiul sau să schimbe ceva”, făcând aluzie la sloganurile de campanie ale celorlalți candidați. ”Drumul cel mai sigur către casă este cel pe care-l cunoști cel mai bine”, a spus Tischer, care se află pe lista FDGR pentru Consiliul Local Sibiu. Cel mai probabil, acesta va fi unul dintre viitorii viceprimari ai municipiului. Sloganul FDGR în această campanie este ”I love SB”.

Paul Kuttesch – președinte CJS

Astrid Fodor va fi singurul candidat FDGR pentru primărie, din județul Sibiu. În alte trei orașe, Forumul va avea liste complete pentru consiliile locale: la Mediaș, Cisnădie și Agnita. Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu va candida Paul Kuttesch, actual consilier local.

Etichete:

Recomandam sa citesti si