fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica Sănătate

Astrid Fodor: Ieri au plecat din București spre Sibiu materiale dezinfectante și echipament de protecție pentru personalul medico-sanitar

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a participat a vizitat alături de vicepremierul Raluca Turcan și Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru spitalele din Sibiu pentru a evalua nivelul de pregătire al acestora și gestionarea cazurilor infectate cu coronavirus.

“Vizita a fost foarte utilă, iar faptul că Vicepremierul și Ministrul Sănătății verifică pe teren situația spitalelor arată preocuparea reală privind protecția personalului medical și a populației. Atât vicepremierul Raluca Turcan, cât și domnul Ministru Tătaru au fost foarte deschiși și au răspuns întrebărilor noastre, ale autorităților locale, clarificând multe aspecte cu care ne confruntăm. Cea mai bună veste este faptul că ieri au plecat din București spre Sibiu materiale dezinfectante și echipament de protecție pentru personalul medico-sanitar din Spitalul Județean și Spitalul de Pediatrie, cantități care vor suplimenta stocurile existente.”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si