fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Astrid Fodor a participat la reuniunea “Întâlnește un primar, dezvoltă un oraș”

Astrid Fodor a participat la reuniunea "Întâlnește un primar, dezvoltă un oraș"
La invitația Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România (CCIFER) și a Clubului Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS), primarul Astrid Fodor a participat miercuri, 3 martie la reuniunea “Întâlnește un primar, dezvoltă un oraș”, un eveniment care a avut loc online în cadrul Maratonului de Business “rePORNIM ECONOMIA”. Cu ocazia acestui eveniment, în Piața Mare din Sibiu au fost expuse modelele de automobile Renault, care însoțesc Maratonul de Business.
La întâlnire a participat Ambasadorul Franței, Excelența Sa Laurence Auer, consulul onorific al Franței la Brașov -domnul Ion Ciolacu, conducerea CCIFER și CFAS și reprezentanți francezi ai mediul de afaceri din Sibiu și din alte orașe.
“Discuțiile s-au axat pe proiectele smart ale Sibiului, pe investițiile în infrastructură și pe refacerea dinamicii turismului local. Am expus proiectele noastre pentru anul 2021 în domeniul mobilității alternative, în cel al digitalizării administrației, precum și proiectele de infrastructură pe care le continuăm și în acest an. Schimburile de idei au fost extrem de interesante și consider că este foarte important contactul permanent cu mediul de afaceri și feedback -ul reprezentanților acestuia. Acesta este al treilea eveniment de acest tip organizat de Camera de Comerț Franceză la Primăria Sibiu, arătând o colaborare continuă și o relație foarte bună între Sibiu și mediul francofon de afaceri. ” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro
Etichete:

Recomandam sa citesti si