fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Asociația Tură în Natură Sibiu vă invită la ”mișcare și artă”

Sâmbătă, 29 iulie, Asociaţia Clubul Sportiv Tură în Natură Sibiu vă invită la pedalat pe traseul cicloturistic Emil Cioran. De data aceasta motivul turei de bicicletă îl reprezintă inaugurarea expoziţiei de grafică ”Artă şi filozofie pe Costa Boacii”, amplasată în holul Primăriei Răşinari, în care vor expune 6 artiști vizuali: Lavinia Creţu, Ştefan Radu Creţu, Mihail Coşuleţu, Albert Kaan, Albert Sofian, Petrică Ştefan, Miki Velciov. Lucrările lor sunt inspirate din natura şi cultura comunei Răşinari. Expozitia va fi deschisă publicului în perioada 29.07-28.09.2023.

Tura de biciclete de 25 de kilomentri este de dificultate uşoară şi se pretează tuturor categoriilor de biciclişti. Recomandăm utilizarea bicicletelor mountainbike, trekking sau electrice!

Vă așteptăm sâmbătă, 29.07.2023, în parcul Sub Arini (lângă terenul sintetic de fotbal), începând cu ora 9.30. Organizatorii vor pregăti pentru participanţii la tură şi câteva gustări locale răşinărene care vor fi servite la evenimentul de inaugurare a expoziţiei de grafică.

Participarea la eveniment este gratuită!

Acțiunea face parte din proiectul ”Artă și filozofie pe Coasta Boacii” finanțat de primăria comunei Rășinari în cadrul agendei Cultură 2023.