fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

ASFC Interstar Sibiu primește copiii refugiați ucraineni la antrenamente

Vedem imagini de neconceput, care acum cateva zile erau de domeniul SF, imagini care ne duc cu gândul la cei care trec in aceste zile prin chin și care au nevoie de o rază de lumină si bucurie.
Așa cum a procedat intotdeauna atunci cand a fost nevoie( şi nu au fost puține aceste momente), Interstar Sibiu împreună cu toți susținătorii lui, se implică in ajutorarea copiilor refugiați din Ucraina. In acest sens, toți copiii sosiți in Sibiu din zona de conflict situată in țara vecină și care doresc să își continue activitatea sportiva (fotbalistică) sunt primiți cu drag in cadrul grupelor clubului nostru.
Cei care au cunoștință de astfel de copii refugiați din zona de război și care își doresc să continue sau să înceapă practicarea fotbalului, sunt rugați să ne contacteze.
„Considerăm că putem si suntem datori sa nu stăm deoparte și să ne implicăm. Ne gândim şi acum la situația zecilor de copii ucraineni pe care i-am întâlnit ca adversari in turneele internationale și chiar naționale , la care am participat. Pe cei ajunși in Sibiu, dacă își doresc, ii vom ajuta să își continue pregatirea și să nu își întrerupă procesul instructiv-educativ. Este un gest minor, dar care poate readuce zâmbetul pe chipul lor. In cadrul clubului nostru există deja un copil refugiat care își desfășoară activitatea, iar astăzi vor mai veni la antrenamentele grupei căreia ii corespund, alți doi copii refugiați din Ucraina.”, spune Sebastian Baciu, vicepreședintele clubului ASFC Interstar Sibiu.
Etichete:

Recomandam sa citesti si