fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

ASFC Interstar Sibiu a obținut 4 din 6 puncte la juniori republicani

Interstar U19 a revenit de la 0-2 pe tabelă și a încheiat 2-2 meciul cu CS Mioveni disputat ieri pe sinteticul de la Municipal. Elevii lui Liviu Petrusel s-au văzut conduși la două goluri diferență, după primele cinci minute de joc, însă determinarea, ambiția și dorința lor, arătate în restul partidei, au făcut ca tabela să indice la final 2-2.
Pentru echipa noastră au punctat: Bozan și Șandru. “A fost un meci foarte interesant ca desfășurare . Am plecat cu un handicap de două goluri in fața ocupantei locului secund în serie, însă băieții m-au uimit prin dăruire și ambiție. Au simțit că nu sunt cu nimic mai prejos decât adversarul și au revenit in stil de mare campioni. Ii felicit și le mulțumesc pentru atitudine.”, a spus Liviu Petrusel.
Interstar U19: Peterfi, Vochescu, Haiser, Mândrean, Daniel, Dragomir, Bozan, David-Achim, Muntean, Damian, Grigore, Șandru, Balika
VICTORIE LA U17
Echipa pregătită de Daniel Murasan, secondat de Tudor Stoian și Sebastian Iacob, a înregistrat a patra victorie in 2022 din tot atâtea partide jucate. Disputat pe o ploaie continuă, meciul de ieri a fost la discreția interstaristilor. Impulsionați probabil de evoluția colegilor mai mari, juniorii U17 au trecut cu 10-1 de CS CN Drăgășani.
Au marcat: 3 goluri- Draghescu, respectiv Vlad Vicentiu, 2 goluri- Mihăilă și câte un gol- Nita și Gliga
Interstar U17: Mitroi, Stroia, Dutu, Cosma, Gliga, Barza, Draghescu, Soare, Vlad V, Carpinisan, Mihăilă, Berta, Niță și Olariu.