fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social Sport

ASFC Interstar: Cel mai de preț stadion care îți cere să te descurci este cel al vieții

Irina Cîndea, sportiva de 11 ani, a reușit să învingă cancerul. Irina Cîndea este una dintre cele mai bune sportive ale clubului de judo Miado’s. Din păcate, în ultimele opt luni, micuța sportivă s-a luptat cu o formă rară de cancer hepatic.

ASFC Interstar: Cel mai de preț stadion care îți cere să te descurci este cel al vieții

A reușit să învingă prin voință și puterea de a crede în vindecare, dar și datorită donaților strânse de comunitatea strânsă în jurul Clubului ASFC Interstar, putând astfel să urmeze un tratament în Germania.

ASFC Interstar: Cel mai de preț stadion care îți cere să te descurci este cel al vieții

 

După nenumărate încercări, momente grele, în care destinul parcă îți e potrivnic, vine un meci în care e nevoie să dai tot ce ai mai bun din tine. Ieși pe teren, privești spre cer, privești spre coechipieri, privești spre adversar, spre antrenor și prinzi curaj! Fiindcă se poate! Poți reuși minuni! Cel mai de preț stadion care îți cere să te descurci este cel al vieții. Aici e nevoie să supraviețuiești, având puterea și credința că poți face asta prin fapte bune!

Vedeți, oameni buni, fotbalul nu este doar un sport ce reunește milioane de caractere. Mai presus de orice, acest fenomen ne poartă prin emoții nebănuite și ne ajută apoi să le înfruntăm. E o luptă cu soarta, dar… E frumos să ți se dea ocazia să lupți!

“După 8 luni grele de tratament în Germania, Irina s-a întors acasă vindecată. Desi a fost o incercare grea in viata ei, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu sprijinul celor dragi (familia noastră, prietenii noștri și cei care au crezut în noi), cu personal medical dedicat, cu tratament personalizat și realizat la timp, cu atitudine pozitiva, încrezătoare și optimista, Irina iese învingătoare din aceasta lupta. Multumim intregii echipe medicale, pentru care pacientul este in primul rand un om si apoi un bolnav! Mulțumim tuturor pentru rugăciuni, gândurile bune și tot sprijinul acordat!”, mesajul scris de familia Cindea

ASFC Interstar mulțumește tuturor celor care s-au implicat în această luptă dusă de Irina! Este o lecție de viață pe care o vom prețui pentru totdeauna. (este postarea pe pagina de Facebook a clubului ASFC Interstar)

Etichete: