fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Artizan Huet: ultima ediție 2023

Ultimul eveniment dedicat, în acest an, comercianților de produse handmade și artizanat organizat de Primăria Sibiu se va desfășura în perioada 19-22 octombrie, în Piața Huet. Sibienii și turiștii au ocazia să admire și să cumpere decorațiuni, textile, bijuterii, cosmetice naturale, jucării și produse. Evenimentul Artizan Huet va fi reluat în primăvara anului viitor.

Pentru a ocupa cele 22 de locuri disponibile, doritorii trebuie în primul rând să facă o programare online, în data de 16 octombrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 24.00, pentru a se putea prezenta la ghișeu cu documentele necesare. Programarea se face pe site-ul spadpp.sibiu.ro, la adresa https://spadpp.sibiu.ro/, secțiunea programări ghișeu online. Cei înscriși online se vor prezenta fizic, la ghișeul SPADPP, pentru depunerea documentelor, în perioada 17 – 18 octombrie”, precizează Primăria Sibiu.

Comercianții vor plăti 2 lei/mp/zi pentru persoane juridice sau 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice autorizate, a întreprinderilor familiale și a întreprinderilor individuale. Se va acorda câte un singur aviz per solicitant. Atribuirea locațiilor în teren se va face în ordinea programării online și implicit a înregistrării cererilor depuse la ghișeu, în limita locurilor rămase disponibile.

Etichete:

Recomandam sa citesti si