fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Aria Sibiu a inaugurat cel mai mare Aqua Park din Transilvania

Ieri, 6 Iunie, Aria Sibiu a inaugurat noul Aqua Park, un proiect inovator destinat relaxării și divertismentului. La eveniment au participat aproximativ 300 de invitați, printre care reprezentanți ai autorităților locale, parteneri și membri ai comunității.

„Suntem încântați să deschidem porțile acestui spațiu extraordinar și să oferim comunității noastre un loc unde să se bucure de momente de relaxare și distracție. Aqua Park Aria Sibiu este o investiție în bunăstarea locuitorilor din Sibiu și nu numai,” a declarat Andrei Bodea, Director Comercial & Marketing.

Istoria începe cu Aria Clinic și din dorința de a oferi sibienilor un spectru larg de servicii orientate către îngrijiri medicale în regim ambulatoriu și de recuperare, activități sportive, wellness și de petrecere a timpului liber cât mai distractiv și interesant. Aria Sibiu este un complex recreativ modern, dedicat furnizării de servicii de înaltă calitate în domeniul sportului și relaxării. Cu facilități de top și un angajament ferm față de comunitate, Aria Sibiu continuă să fie un pilon important în viața socială și sportivă a orașului. Dintr-o clinică medicală, am ajuns astăzi să fim o clinică performantă, să fim cea mai mare și bună sală de sport și noi, sibienii, să avem cel mai mare Aqua Park al Transilvaniei.

Aqua Park-ul Aria Sibiu include o varietate de piscine, tobogane, zone de relaxare și facilități pentru toate vârstele, asigurând astfel o experiență completă pentru vizitatori. Proiectul a fost realizat cu atenție la detalii și cu dorința de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate. La Aria Sibiu, sănătatea și bunăstarea sunt pe primul loc. Centrul dispune de o gamă variată de servicii de recuperare, inclusiv kinetoterapie, fizioterapie și masaj terapeutic, toate realizate de specialiști cu înaltă calificare. Pentru pasionații de sport, Aria oferă săli de fitness dotate cu echipamente de ultimă generație, terenuri de tenis, squash și săli pentru clase de aerobic, yoga și pilates. ARIA Sibiu este un centru recreativ și wellness de top, dedicat îmbunătățirii calității vieții printr-o combinație unică de sport, recuperare și relaxare. Cu facilități moderne și o echipă de profesioniști devotați, ARIA Sibiu promite o experiență de neuitat pentru toți vizitatorii.

Aria Sibiu a inaugurat cel mai mare Aqua Park din Transilvania

Leave a Comment