fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Aria Fotbal Festival dă startul primei ediții, începând cu acest weekend

Asociația Sportivă Erro, în parteneriat cu Aria Sport si primăria comunei Cristian, organizează în următoarele 3 săptămâni o competiție sportivă menită să încurajeze sportul în rândul tinerilor din județul Sibiu și nu numai, competiție în care vor fi implicați peste 450 de copii.
Evenimentul se va desfășura în Sala Sporturilor din Cristian și reunește echipe de fotbal de copii și juniori din Sibiu și din țară.

“Pe parcursul celor trei weekend-uri se vor duela juniori la cinci categorii de vârste diferite. Aria Fotbal Festival este primul eveniment organizat în baza parteneriatului dintre Centrul Aria Sibiu și Asociația Sportivă ERRO, un parteneriat ce va dezvolta un concept de încurajare la un mod de viață sănătos în rândul copiilor. Toate jocurile se vor desfășura în Sala de Sport din Cristian și pe această cale dorim să mulțumim Primăriei și Consiliului Local Cristian, dar și partenerului tehnic, jSport.ro. a declarat Andrei Benedek, antrenor coordonator din cadrul Asociației Sportive Erro.

“Ne bucurăm să avem posibilitatea de a susține acești copiii ce vin din medii diferite, care au nevoie de sprijin și sunt iubitori ai sportului. Aria va fi întotdeauna prezentă, atunci când vine vorba de promovarea mișcării si a sportului din județul Sibiu. Mulțumesc Asociației Erro și primăriei Cristian care susțin această inițiativă” a declarat în cadrul conferinței de presă din deschiderea evenimentului, Sergiu Lazăr, Director Comercial&Marketing din cadrul Centrului Aria.

“Promovarea sportului de masă și de performanță este un obiectiv asumat de noi în cadrul Centrului Aria, noi încurajăm dezvoltarea educației prin sport și facem asta cu toată încrederea și determinarea” a declarat reprezentantul Aria, Mircea Căluțiu.