fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Social

Arhiepiscopia Sibiului a oferit ajutoare sinistraţilor din Apuseni

Arhiepiscopia Sibiului a oferit ajutoare sinistraţilor din Apuseni

Peste 100 de familii din localitatea Dăroaia, comuna Roşia Montană, judeţul Alba, au primit miercuri, 21 iulie, alimente din partea Arhiepiscopiei Sibiului, în cadrul Proiectului „Cămăruţa Milosteniei. Împreună dăruim bucurie şi speranţă”. Familiile care au primit alimentele din partea Arhiepiscopiei Sibiului au fost afectate de inundaţiile recente din zona Abrud-Roşia Montană şi au mare nevoie de ajutor din partea semenilor.

Delegaţia Arhiepiscopiei Sibiului care a dus alimentele la Dăroaia a fost condusă de preotul Tiberiu Kiss, inspector social eparhial, iar activitatea s-a desfăşurat în parteneriat cu Asociaţia „Sfântul Nicolae” Abrud, cu sprijinul Jandarmeriei Câmpeni şi cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului.

Proiectul „Cămăruța Milosteniei. Împreună dăruim bucurie și speranță” se desfăşoară la bisericile din parohiile şi mănăstirile Arhiepiscopiei Sibiului, unde sunt aşezate cutii pentru donarea de alimente neperisabile care vor fi împărţite mai apoi persoanelor nevoiaşe. Credincioşii au posibilitatea să participe astfel la campania epahiei de colectare de alimente neperisabile care să ajungă la familii grav afectate social.

Etichete: