fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Arestat preventiv și cercetat penal pentru furt calificat în formă continuată

La data de 25 mai a.c., bărbatul de 43 de ani din Mediaș, reținut de către polițiștii de la investigații criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, a fost prezentat instanței care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Știrea inițială: La data de 24 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un localnic în vârstă de 43 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Bărbatul este bănuit că, în zilele de 16, respectiv 21 mai a.c., ar fi sustras bunuri și bani din două autoturisme parcate pe străzile Vidraru, respectiv Călugăreni, din municipiul Mediaș. Ca urmare a activităților desfășurate de către polițiști, au fost recuperate 3 telefoane mobile.

Astfel, la data de 24 mai a.c., polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Etichete:

Recomandam sa citesti si