fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Arestat preventiv și arestat pentru infracțiuni ce aduc atingerea vieții private

Reținut și cercetat penal pentru amenințare și nerespectarea unei hotărâri judecătorești

Ca urmare a cercetărilor efectuate într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri, distrugere și nerespectarea unei hotărâri judecătorești, la data de 5 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Marpod. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv.

În cadrul aceluiași dosar penal, alte patru persoane sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, în cursul zilei de 30 iunie a.c., bărbatul în cauză, însoțit de alți patru adulți, s-ar fi deplasat la locuința fostei concubine, domiciliate pe raza localității Fofeldea, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, ar fi distrus un geam și gardul proprietății și s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 50 de metri de femeie, încălcând astfel prevederile instituite prin ordinul de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Agnita.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 5 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita l-au reținut pe bărbat 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar la data de 6 iulie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Agnita a dispus arestarea preventivă a a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei patru însoțitori ai persoanei în cauză sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si