fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Arestat preventiv, cercetat pentru comiterea a două furturi calificate

Arestat preventiv după ce ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu

La data de 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un bărbat în vârstă de 20 de ani, domiciliat în județul Iași, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (2 acte materiale).

În fapt, tânărul este bănuit că, în noaptea de 18/19 februarie, ar fi forțat ușa de acces într-un magazin alimentar din orașul Cisnădie, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare și țigări.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că, la data de 1 martie, profitând de neatenția angajaților dintr-un magazin alimentar tot din orașul Cisnădie, ar fi sustras din casa de marcat suma de aproximativ 800 de lei.

Odată cu administrarea probatoriului în cauză, la data de 4 martie, polițiștii au luat măsura reținerii ieșeanului pentru 24 de ore, iar la data de 5 martie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a persoanei pentru 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si