fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Apel umanitar pentru 2 bebeluşi cu malformaţii cardiace

Fundația Polisano a solicitat în urmă cu puțin timp pe pagina de Facebook ajutor pentru doi bebelușii cu malformaţii cardiace pe care îi vor trimite la operaţie la spitalul din Stuttgart.

Părinţii celor două fetițe de 8, respectiv 11 luni nu au posibilităţi financiare pentru a asigura costul cazării. De aceea, Fundația Polisano vine cu rugămintea de a încerca să găsim un loc de cazare în Stuttgart pentru mămicile celor doi copilași.

Redăm postarea:

Dragii noştri, facem din nou apel la ajutorul vostru pentru 2 bebeluşi cu malformaţii cardiace, pe care îi vom trimite la operaţie la spitalul din Stuttgart.

Emma şi Daria, 11 luni şi 8 luni, urmează să zboare la începutul săptămânii viitoare cu mămicile lor în Germania pentru intervenţii chirurgicale complexe.

Avem nevoie de un apartament mobilat de închiriat în Stuttgart, în care să stea mămicile, atât timp cât bebeluşii sunt în terapie intensivă.

Părinţii nu au posibilităţi financiare pentru a asigura costul cazării.

Durata închirierii este de aproximativ o lună, iar costurile vor fi suportate de noi, dar ne dorim ca acestea să fie cât mai decente.

O distribuire masivă ne-ar ajuta enorm.
Mulţumim!

Etichete:

Recomandam sa citesti si