fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

APDPR prezintă exemple de bună practică în accesarea fondurilor europene la Sibiu

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) implementează proiectul „Organizarea sesiunilor tematice şi vizite de lucru pentru informarea publicului ţintă” la Sibiu.

Campania APDRP de informare la Sibiu se derulează în perioada 1 iulie – 4 iulie 2014, sub denumirea Euro Agricultura – Rețeaua Națională a Multiplicatori de Informații despre PNDR, având ca slogan „Împreună creștem satul românesc”şi  prezintă 11 proiecte de succes demarate cu fonduri europene din judeţul Sibiu. Acest proiect este finanţat prin Măsura de Asistenţă Tehnică a PNDR, prin care se realizează campania pentru acordarea informaţiilor specifice derulării proiectelor finanțate cu fonduri europene acordate prin PNDR, pentru prezentarea exemplelor de bună practică în accesarea fondurilor și pentru înființarea și dezvoltarea unei rețele de multiplicatori de informații.
Proiectul are ca obiectiv general diseminarea și multiplicarea informațiilor și mesajelor privind accesarea și derularea fondurilor europene pentru dezvoltare rurală astfel încât să se realizeze informarea corectă, îmbunătățirea percepției publicului și evidențierea conceptului de activitate economică eficientă la standarde europene.
Prin derularea acestui proiect se are în vedere asigurarea egalităţii de şanse în accesarea Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) prin diseminarea informaţiilor către publicul larg, indiferent de criterii economice, politice sau sociale. De asemenea, se va asigura transparenţa şi claritate implementării PNDR, precum şi a modului de alocare a fondurilor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si