fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate ANUNŢ Medias

Apa Târnavei Mari are un nou director general

În urma demisiei lui Virgil Bucșe din funcţia de Director General al S.C. Apa Târnavei Mari S.A..,începând cu data de 14.11.2016, noul Director General Interimar al companiei este Ioan Munteanu.

Ioan Munteanu este absolvent al Universității Transilvania Brașov, promoția 1993, având o vechime în muncă de 23 de ani, dintre care 16 ani în sectorul privat și ultimii 7 în cadrul operatorului regional de apă și apă uzată. Ioan Munteanu a ocupat inițial, funcția de Adjunct Manager Proiect POS Mediu „Extinderea şi Reabilitarea Sistemelor de Apă şi Apă Uzată în regiunile Mediaş, Agnita, Dumbrăveni, judeţul Sibiu”, apoi pe cea de Manager Proiect și Inginer Șef Departament Tehnic-Dezvoltare. Prioritățile noului director al operatorului sunt: creșterea eficienței economice și a sustenabilității financiare a societății; creșterea gradului de încredere a clienților operatorului prin rezolvarea promptă și eficace a sesizărilor venite din partea acestora, dar și prin consultarea clienților cu privire la așteptările pe care le au din partea companiei; implementarea unui nou mod de planificare și urmărire a lucrărilor executate, astfel încât gradul de disconfort al cetățenilor din zonele afectate să fie cât mai redus și concentrarea eforturilor în vederea accesării de noi fonduri europene, aferente Etapei de Finanțare 2014-2020 a Uniunii Europene. Procesul a fost demarat prin atribuirea și, ulterior, derularea contractului de „Asistență Tehnică pentru pregătirea Aplicației de Finanțare și a Documentațiilor de Atribuire pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Sibiu, Regiunea de nord-est, în perioada 2014-2020”, proiect care vizează asigurarea furnizării unor servicii de profil de calitate și extinderea ariei de acoperire a operatorului în mediul rural.

De asemenea, domnul director Ioan Munteanu va consolida strategiile și obiectivele operatorului, având în vedere șase direcții de dezvoltare: eficacitatea economică, modernizarea și îmbunătățirea continuă a serviciilor furnizate, orientarea față de client, creșterea competenței profesionale a personalului companiei, grija pentru protecția mediului înconjurător și pentru sănătatea populației.

Etichete:

Recomandam sa citesti si