fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate ANUNŢ

Anunț public privind disponibilizarea proiectului de plan și a finalizării raportului de mediu elaborate pentru „Aranjamentul silvic al fondului forestier – Comuna Hoghilag”

„Comuna Hoghilag, în calitate de titular anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan şi a finalizării raportului de mediu şi a studiului de evaluare adecvată. Şedinţa de dezbatere publică pentru proiectul de plan şi raportul de mediu elaborate pentru „Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietate privată aparţinând Comunei Hoghilag şi a persoanelor fizice Mălâncrăvean Gheorghe, Făgărăşan Gheorghe, Solomon Cornelia, Szentkuti Miklos, Regman Emil Nicolae, Munteanu Victoria și Baak Ioan, U.P. I Hoghilag, propus a fi amplasat în judeţul Sibiu, fond forestier situat pe raza teritorial administrativă a comunelor Hoghilag, Laslea şi Brădeni, administrat de Ocolul Silvic Dumbrăveni, plan ce se suprapune parţial  cu siturile Natura ROSACI0227 Sighişoara-Târnava Mare şi cu ROSPA0099 Podişul Hârtibaciului, va avea loc la  sediul Primăriei Comunei Hoghilag, Str. Principală, Nr. 305, Județul Sibiu, în data de 30.05.2024, ora 14,00, cu participarea autorităţilor interesate de plan.

Proiectul de plan şi Raportul de mediu pot fi consultate pe pagina de internet a titularului de plan cât şi la sediul A.P.M. Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A,  între orele 09,00-13,00. Comentariile şi sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul A.P.M. Sibiu, sau prin e-mail: office@apmsb.anpm.ro, până la data de 30.05.2024”.