fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Interviu Sport

Andrei Roșu, jucătorul echipei Viitorul Șelimbăr printre pasele cu mingea compune și cântă hip-hop

Andrei Roșu este un tânăr pasionat de fotbal care pentru a-şi împlini visul a început să lucreze la el de când era copil. În tot acest timp a avut sprijinul familiei. Astăzi are 19 ani, este mijlocaș lateral și unul dintre jucătorii de bază ai lui Florin Maxim Sandu, antrenorul echipei Viitorul Șelimbăr. Până acum, Andrei Roșu se poate mândri cu un CV bogat, întrucât a bifat numeroase meciuri în tricourile echipelor Unirea Juniori Alba Iulia, C.S. Zlatna, ACS Viitorul Santimbru, FCSB, AFC Micesti, Universitatea 1 Decembrie 1918 și acum ACS Viitorul Șelimbăr. Este un jucător ambițios cu multă dorință de a face performanță, căruia îi place mereu să câștige în tot ceea ce face, cu multă putere de muncă în fiecare zi și care vrea să devină din ce în ce mai bun.

 

Muzica hip-hop și fotbalul sunt cele două pasiuni din care ai reușit să îți construiești o carieră de succes. De când timp ai început să joci fotbal?

Am început să practic fotbalul de vreo 11 ani, mai exact din 2009, iar pasiunea pentru muzica hip-hop mi-am descoperit-o în urmă cu 6 luni.

 

Până la cei 19 ani care au fost echipele sportive pe care le regăsim în CV-ul tău?

Primul club pentru care am jucat este Unirea Juniors Alba Iulia, unde am făcut parte din lot timp de 7 ani. De-a lungul timpului am mai îmbrăcat tricourile echipelor Cs Zlatna, ACS Viitorul Santimbru, FCSB, AFC Micești, Universitatea Alba Iulia și acum sunt la Viitorul Șelimbăr.

 

În viitor la ce echipă din România sau de ce nu, din străinătate ți-ar plăcea să joci?

Sincer, aș vrea să joc în străinătate, deoarece jucătorii beneficiază de condiții mult mai bune, iar pregătirea acestora se face la alte standarde.

 

Îți mai amintești pe ce ai cheltuit primii bani câștigați din fotbal?

Din primii banii câștigați din fotbal mi-am cumpărat o pereche de ghete pe care le-am folosit în jocurile ulterioare.

 

Consideri că există ceva ce ar trebui să schimbi sau să îmbunătățești la mijlocașul Andrei Roșu?

Din punctul meu de vedere, tot timpul este loc de mai bine și bineînțeles că sunt multe de îmbunătățit.

 

Știm că, una dintre hobby-urile tale este muzica hip-hop. Ai un canal de Youtube unde îți postezi melodiile. Sunt creații proprii sau sunt coveruri?

Toate melodiile postate pe canalul meu de YouTube sunt creații proprii. „Trăim pe val” și „Poveste de familie” sunt doar două dintre piesele scrise de mine, pe care vă invit să le ascultați. În urmă cu 6 luni mi-am descoperit pasiunea pentru muzica Hip-Hop, în general îmi place să transmit oamenilor un mesaj prin acest gen de muzică și cred că mi se potrivește.

https://www.youtube.com/watch?v=elaSIQ2P3JQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1xTixQNCrdS44V0fc_bfS5yCyUktCXChfLBgM7eR74I4JzLsXAFMmKgRA

Ai participat până acum la vreun concurs de muzică sau la festivaluri?

Nu, nu am participat până acum, în schimb urmăresc pe YouTube videoclipurile Battle Mc și am început să învăț alături de un prieten foarte bun.

 

Ne poți spune dacă ar trebui să alegi între muzică și fotbal, care ar fi prima opțiune?

Cu siguranță aș alege fotbalul, muzică fac în timpul liber. Astfel, când am câte o pauză de 1 zi repede mă pun să compun ceva. Fotbalul reprezintă pentru mine totul. M-am gândit să compun melodii și despre experiențe trăite în fotbal și importanța acestui sport.

Andrei Roșu, jucătorul echipei Viitorul Șelimbăr printre pasele cu mingea compune și cântă hip-hop

Andrei Roșu, jucătorul echipei Viitorul Șelimbăr printre pasele cu mingea compune și cântă hip-hop

Andrei Roșu, jucătorul echipei Viitorul Șelimbăr printre pasele cu mingea compune și cântă hip-hop

Etichete:

Recomandam sa citesti si