fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Educatie Medias Sport

Andrei Pînzar și Mădălina Moga, „eroi” pentru CSM Mediaș la tenis de masă

La sfârșitul săptămânii trecute echipele Clubului Sportiv Municipal Mediaș au debutat in competițiile naționale de tenis de masă. Echipa masculină a promovat luna trecută in Divizia A și a jucat in perioada 16-18 octombrie la Bistrița, cu echipele din Seria a doua a acestei competiții.

Andrei Pînzar și Mădălina Moga, „eroi” pentru CSM Mediaș la tenis de masăFormația medieșeană a obținut 7 victorii din 7 jocuri posibile, invingând CSA Steaua II, CS Politehnica Cluj-Napoca, CS Voința Câmpulung II, CSM Focșani, CSTA București, CS Tenis Club Dej și ACCT București II. Echipa masculină a CSM Mediaș evoluează in formula Dan Daniel (antrenor/jucător), Cîndea Cristian, Sterea Viorel și Andrei Pînzar, ultimul dintre ei fiind elev in clasa a X-a a profilului de instructor sportiv de la Liceul Teoretic Axente Sever.

In ceea ce privește echipa feminină a clubului medieșean, aceasta le are in componență pe Baltag Denisa, Herciu Gabriela, Moca Mara, Hila Beatrice și Mădălina Moga, aceasta din urmă fiind elevă in clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză la unitatea noastră de invățământ.

Tenismenele medieșene au evoluat in perioada 16-18 octombrie la Buzău in startul Diviziei B, in compania formațiilor CS Farul Constanța II, CSM Victoria Carei, CSM Moinești II, SCM Dunărea 2020 Giurgiu, CS Com. Dumbrăvița, LPS N Rotaru și CSM Buzău. Sportivele pregătite de antrenorul Viorel Sterea au obținut 6 victorii la Buzău, fiind invinse doar de formația CSM Victoria Carei. CSM Mediaș se află pe prima poziție in clasamentul Diviziei B, la egalitate cu CS Farul Constanța II.

Andrei Pînzar și Mădălina Moga, „eroi” pentru CSM Mediaș la tenis de masăMiza echipelor de tenis de masă ale CSM Mediaș o constituie promovarea in Superliga națională ptr formația masculină, respectiv promovarea in Divizia A pentru echipa feminină. Le dorim mult succes in continuare formațiilor clubului medieșean și ne bucurăm pentru faptul că elevii axentiști Andrei Pînzar și Mădălina Moga își aduc din plin contribuția la obținerea unor rezultate excelente pentru CSM Mediaș.

Etichete: