fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias Sport

Andreea Dragoman printre câştigătorii programului ,,Mol – Pot ajuta?”

Nouă tineri cu activitate prestigioasă pe plan național au fost acreditați pe o perioadă de un an drept ambasadori ai Programului MOL de promovare a talentelor „Pot ajuta?”.

Printre ei se află şi Andreea Dragoman, înregistrată la Clubul Sportiv Romgaz, a devenit campioană europeană în octombrie 2014, în concursul „Europe Youth Top 10″, înregistrând cea mai bună performanţă a sa de până acum. Peste 900 de tineri sportivi şi artişti din toate regiunile ţării s-au înscris la ediţia din acest an a programului ,,Mol – Pot ajuta?”. Fondul alocat programului a fost majorat la 350.000 lei, sumă care a fost împărţită între 138 de proiecte declarate câştigătoare, din care fac parte 493 de tineri talentaţi. ,,Prin acest program am reuşit să contribuim la obţinerea de către sportivii români a unor medalii importante la Jocurile Europene, Festivalul Olimpic al Tineretului European şi la alte competiţii internaţionale importante, desfăşurate recent. Pe de altă parte, prin sprijinirea tinerilor talentaţi în domeniul artelor am arătat preţuirea noastră faţă de tot ceea ce înseamnă frumosul. Munca acestor tineri minunaţi şi performanţe excepţionale trebuie susţinute în fiecare clipă iar noi dorim să le fim în continuare parteneri stabili, aşa cum suntem de 10 ani ”, a declarat Kinga Daradics, Country Chairman & CEO al companiei MOL România.

În cadrul programului „MOL – Pot ajuta?”, un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportivă sau artistică sau pentru a achiziţiona echipamente şi materiale. Din finanțarea totală a ediţiei a 9-a, 160.000 lei sunt destinați sportului și 80.000 lei domeniului artelor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si