fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Analize și radiografii gratuite, la Spitalul CF

Spitalul General CF Sibiu anunță că fondurile alocate pentru laboratoarele de analize medicale și de radiologie sunt pe deplin suficiente pentru a oferi pacienților servicii  în domeniul sănătății. Unitatea medicală este pregătită să primească pacienții care au nevoie de analize medicale și examinări radiologice.

Pentru a asigura o experiență medicală cât mai convenabilă și eficientă pentru pacienți, Spitalul General CF Sibiu oferă posibilitatea de a efectua programări prealabile pentru analizele medicale și examinările radiologice necesare. Programările pot fi realizate după cum urmează:

  • Pentru laboratorul de analize medicale, pacienții sunt invitați să se programeze în intervalul orar 7:00 – 10:30, asigurând astfel că vor beneficia de servicii  într-un timp rezonabil.
  • Pentru laboratorul de radiologie, există două intervale orare disponibile: 7:30 – 10:30 și 15:00 – 18:00. Această flexibilitate de programare permite pacienților să își aleagă momentul cel mai potrivit pentru examinările lor radiologice.

Locația de acces la unitatea medicală este prin corpul A, situat pe strada Independenței.

Pentru a efectua programări sau a obține mai multe informații, pacienții pot utiliza următoarele modalități de contact: