fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Amendă 3.480 lei și fără permis, după ce a fost surprins conducând cu 243 km/h pe A 1

Un bărbat din localitatea Dobârca a rămas fără permis și a primit o amendă de 3.480 lei, după ce a fost înregistrat de aparatul radar conducând cu o viteză de 243 km/h, în zonă cu restricție la 130 km/h.

Mai mult decât atât, acesta nu a oprit la semnalele oamenilor legii, nu purta centura de siguranță și transporta 2 copii minori fără dispozitive de fixare (scaun de copil sau înălțător).

La data de 21 august a.c., în jurul orei 12.40, polițiștii Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A1 Rm.Valcea-Deva, au depistat un conducător auto în vârstă de 35 de ani, domiciliat în localitatea Dobarca, jud. Sibiu conducând un autoturism pe autostrada A1, iar la km. 270, în zona localității Săliște, pe sensul Deva – Sibiu, a fost înregistrat cu aparatul Trucam circulând cu viteza de 243 km/h, în zonă cu restricție la 130 km/h.

Totodată conducătorul auto nu a respectat indicația și semnalul polițistului rutier de OPRIRE în trafic, reușindu-se oprirea acestuia după o distanță de aproximativ 16 km.

Cu ocazia opririi s-a constatat faptul ca bărbatul nu purta centura de siguranță și transporta 2 copii minori fără dispozitive de fixare (scaun de copil sau înălțător).

Împotriva conducătorului auto s-a dispus măsură tehnico-admistrativă de reținere a permisului de conducere în vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 150 de zile, fiind aplicată și amendă în valoare de 3.480 lei.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru neportul centurii de siguranță și transportarea minorilor fără dispozitive de siguranță.

Testările șoferului privind conducerea sub influența alcoolului sub substanțelor psihoactive au indicat rezultate negativ“, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Etichete: