fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Ambulatoriul Spitalului TBC va fi reabilitat pe fonduri europene

Și Spitalul de Pneumoftiziologie va beneficia de încă o schimbare la față! La scurt timp după semnarea contractului de proiectare pentru reabilitarea termică a trei clădiri din Spitalul Județean, Consiliul Județean Sibiu a semnat vineri, 15 martie 2019, contractul de servicii de proiectare și asistență tehnică pentru reabilitarea termică a clădirii dispensarului din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie.

“Contractul a fost încheiat cu societatea STUDIO ART CONSTRUCT SRL din București, iar valoarea lui este de 66.784 lei fără TVA. Termenul de finalizare a proiectului tehnic este de 60 de zile de la primirea ordinului de începere a lucrărilor”, a declarat Ioana Căpăţână, purtător de cuvânt la Consiliul Judeţean Sibiu.

Consiliul Județean Sibiu va realiza reabilitarea clădirii Dispensarului cu fondurile europene atrase prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Tot cu fonduri europene urmează să fie reabilitate termic alte două clădiri din cadrul Spitalului TBC: Pavilionul Administrativ și Pavilionul II.

Etichete:

Recomandam sa citesti si