fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Ambasadorul Franţei în vizită la Spitalul European Polisano

Excelența Sa, François Saint-Paul, Ambasadorul Franței la București se va afla la Sibiu, miercuri, 10 septembrie 2014, în vizită la Spitalul European Polisano.

La acest eveniment va fi prezent şi prof. dr. Marcel Dahan, președintele Societății Franceze de Chirurgie Cardiovasculară și Toracică, care, împreună cu Ambasadorul Franței la București, se vor întâlni cu echipa de medici români formați în Franța care activează în spitalul sibian. Anul viitor, Clinica Polisano în parteneriat cu Ambasada Franței, Universitatea “Lucian Blaga” și Societatea Franceză de Chirurgie Toracică și Cardiovasculară vor organiza la Sibiu Congresul anual al medicilor rezidenți și specialiști din cadrul Societății Franceze, Președintele congresului fiind șeful secției de Chirurgie Cardiovasculară din Sibiu, dr. Victor Costache.

La eveniment vor participa si reprezentanţi ai Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, iar gazdă a evenimentului va fi Victor Costache, doctor în Știinte Medicale a Universității Grenoble din Franța și director medical al Polisano Sibiu.

Etichete: