fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Ambasada Indoneziei aduce arta culinară indoneziană la Sibiu

În preajma Zilei Naţionale a Indoneziei, Ambasada acestui stat aduce la Sibiu un eveniment deosebit, în domeniul culinar. În urma unei întâlniri dintre primarul Klaus Iohannis şi Excelenţa Sa, Ambasadorul Republicii Indonezia, dna. Marianna Sutadi,, Primăria Municipiului Sibiu va fi partener al acestui eveniment inedit.

Manifestarea se va desfăşura în perioada 13-15 septembrie şi va include atât evenimente destinate bucătarilor sibieni, dar şi publicului larg. În data de 14 septembrie, în curtea Muzeului Brukenthal, cu începere de la ora 16, bucătarii din Indonezia veniţi special la Sibiu pentru acest eveniment, dar şi bucătarii sibieni care au participat la cursul de instruire organizat de specialiştii străini, îşi vor prezenta preparatele publicului care doreşte să participe la expoziţia culinară intitulat㠄Paradisul culinar Indonezian”. 


În data de 15 septembrie, între orele 11 şi 15, lângă lacul din Muzeul Civilizaţiei Populare Astra cei doi bucătari indonezieni vor face o demonstraţie a măiestriei lor în pregătirea de bucate indoneziene. Publicul se va bucura şi de un spectacol de muzică şi dans tradiţional indonezian.
Etichete: