fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Alimentele din partea UE au făcut ca la Sibiu să fie deschise liste suplimentare

De mâine 10 februarie, 390 de sibieni care au solicitat să primească și ei ajutoare din partea Uniunii Europene sunt așteptați la punctul de distribuție, de pe strada Alba Iulia, nr 112.

”În cazul acestora nu se vor mai trimite invitaţii, ci sunt aşteptaţi să se prezinte direct la depozitul de unde se face distribuirea. Din cele 9.146 de persoane înscrise pe aceste liste, 1.170 încă nu au ridicat pachetele care le corespund. La această dată în depozit mai sunt 9.700 de cutii cu alimente, suficiente pentru a acoperi necesarul pentru 4.850 de persoane. Sibienii de pe listele iniţiale şi suplimentare mai pot ridica aceste alimente până în data de 20 februarie, termenul limită stabilit de Serviciul Asistenţă Socială”, informează administrația locală.

”Programul centrului de distribuire este de luni până vineri, de la ora 9 la ora 13. Fiecare beneficiar va primi următoarele cantităţi de alimente: 4 litri ulei, 4 kg zahăr, 6 kg făină, 6 kg mălai, 800 g paste făinoase, 8 conserve de carne de porc, 6 cutii de conserve de carne de vită şi 10 cutii de pateu de ficat. Alimentele vor fi preambalate în două cutii de carton cu o greutate de aproximativ 13,5 kg  fiecare”, Primăria municipiului Sibiu.

Etichete: