fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Alimente pentru persoanele nevoiaşe din Mediaş, Laslea şi Roandola, în cadrul Proiectului eparhial „Cămăruţa milosteniei”

Alimente pentru persoanele nevoiaşe din Mediaş, Laslea şi Roandola, în cadrul Proiectului eparhial „Cămăruţa milosteniei””

Parohiile Catedrală I și Catedrală III din Municipiul Mediaș s-au alăturat proiectului filantropic „Cămăruța Milosteniei. Împreună dăruim bucurie”, un proiect inițiat de Arhiepiscopia Sibiu, proiect prin care se dorește, în mod constant, realizarea unor colecte de alimente neperisabile. Credincioșii din aceste parohii au înțeles nevoia de a-l ajuta pe cel în nevoi, fapt pentru care au răspuns în număr mare acestui demers filantropic iar rezultatele frumoase nu au întârziat să apară.

Pe lângă numeroasele persoane din Mediaș care au fost ajutați și au primit alimente din această „cămăruță a milostenie”, s-a reușit ajutorarea și credincioșilor din alte parohii. Astfel, în Parohia Laslea (cu filia Roandola) au fost ajutate 47 persoane adulte și 17 copii cu alimente și dulciuri (94kg făină, 47 Kg zahăr, 70 l ulei, 47 kg orez, paste făinoase, conserve de pește, pate-uri, bomboane și biscuiți).

Toate aceste daruri oferite cu generozitate au adus lumină și bucurie în sufletele celor care le-au primit și îl rugăm pe Mântuitorul Hristos să primească și să răsplătească darurile fiecăruia.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Stiri din aceeasi categorie