fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Alexandru Papadopol, despre comedia românească „Încă două lozuri”: „Cea mai mare provocare a fost timpul limitat, dar și lipsa banilor”

Doi dintre protagoniștii comediei românești „Încă două lozuri”, Alexandru Papadopol și Dragoș Bucur, împreuna cu directorul de imagine, Paul Negoescu și echipa de producție, și-au dat întâlnire cu fanii, joi, 2 noiembrie, la Cineplexx Sibiu, evenimentul fiind urmat de o proiecție specială și o sesiune de Q&A.

„Prima proiecție ”Două lozuri” a fost un succes de Box Office în 2016, iar ”Încă două lozuri” nu este neapărat o continuare a primului film, ci mai degrabă este un film independent în sine, adică poate fi vizionat și de cei care nu au văzut ”Două lozuri”. Astfel, s-a păstrat echipa artistică, personajele, precum tematica și mesajul transmis, asigurându-ne ca acest film este o comedie bună, care merită văzută. Fiind un film independent, cea mai mare provocare a fost timpul limitat, dar și lipsa banilor. „Încă două lozuri” este un film realizat din surse proprii, coercițiile fiind cele mai mari în acest sens, dar filmul nu a suferit deloc la nivel profesional, artistic, la nivel de regie și de interpretare” a declarat Alexandru Papadopol, actor principal în producția românească „Încă două lozuri”.

Alexandru Papadopol, despre comedia românească „Încă două lozuri”: „Cea mai mare provocare a fost timpul limitat, dar și lipsa banilor”