fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Alexandru Alecu, medic specialist cardiolog la Spitalul Militar, s-a vaccinat

Alexandru Alecu, medic specialist cardiolog la Spitalul Militar, s-a vaccinat

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 la Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu a fost demarată în 31 decembrie 2021, iar astăzi s-a vaccinat și căpitanul Alexandru Alecu, medic specialist cardiolog.

„Sănătatea mă privește. Eu m-am vaccinat anti-Covid este mesajul pe care îl transmite căpitan Alexandru Alecu, medic specialist cardiolog la Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, în urma vaccinării anti-Covid. Pentru mine, în calitate de cadru medical, soț și tată, să previn boala, prin vaccinare, a însemnat să dau dovadă de asumare şi responsabilitate.”, a adăugat Alexandru Alecu, medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu.
La finele anului trecut, primele persoane cărora li s-a administrat vaccinul în cadrul centrului au fost domnul colonel medic dr. Doru-Florian-Cornel Moga, comandantul spitalului și domnul colonel medic Daniel Chelcea, directorul medical al spitalului, care îndeplinește temporar funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Sibiu.
”Considerăm că vaccinarea este soluția pentru ca pandemia de COVID-19 să fie controlată, să ne putem relua activitățile care au fost restricționate, pentru revenirea la o viață normală”, a transmis medicul Daniel Chelcea.
Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro
Etichete: