fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Alergători de toate vârstele au luminat aleile Muzeului ASTRA, în cadrul Night Cross Challenge powered by GLS

Peste 500 de alergători – copii, tineri și adulți deopotrivă -, o locație de vis, atmosferă incendiară cu jocuri de lumini și muzică antrenantă, gulaș party, premii – toate acestea au fost ingredientele celei de-a 9-a ediții a Night Cross Challenge powered by GLS. Evenimentul s-a desfășurat vineri, 18 august, începând cu ora 20.00 în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, cu startul și finish-ul competiției în zona lacului.

Cursele Copiilor Dent Estet 4 Kids au dat startul evenimentului, urmate de cursa de 9 km, respectiv 4,5 km. Aproape de miezul nopții, câștigătorii concursului au fost anunțați și aplaudați în cadrul festivității de premiere.

Toți alergătorii care au trecut linia de finish au primit medalii, cei mai buni de la fiecare categorie de vârstă au fost recompensați cu diplome, trofee și premii din partea sponsorilor.

Primele 10 poziții la open, masculin și feminin, la cursa de 9 km au primit premii în bani și titlul de Best Runners 2023:

Feminin:

Locul 1. Teușan Tabita

Locul 2. Marginean Iulia

Locul 3. Panța Diana

Locul 4. Giangu Vanesa

Locul 5. Emma Kerekes Kerekes

Masculin:

Locul 1. Miklos Rares-Imre

Locul 2. Peter Herman

Locul 3. Opris Valentin

Locul 4. Varga Bogdan

Locul 5. Folescu Constantin

Evenimentul este organizat de CAB Sport și se bucură de co-finanţarea oferită de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu.

Partener principal: GLS România.

Partener cursa 4,5km: Agile Freaks

Parteneri de eveniment: Muzeul ASTRA, Dent Estet Sibiu, Dent Estet 4 Kids, Harting, Decathlon, Buonavista.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul oficial al evenimentului: www.acceptaprovocarea.com, iar galeria foto este disponibilă pe pagina de Facebook.